Tojással töltött húsospite! Finom

Hozzávalók:

6 tojás
1 hatalmas hagyma
négy fokhagyma
3 evőkanál apróra vágott petrezselyem
1 kg darált turmixhús
Oregánó
őrölt bors
100g spirális füstölt sonka

Tej
Kenyér
1 evőkanál méz
2 evőkanál ketchup

Elkészítés:

1. Egy serpenyőbe sós vizet teszünk, hozzáadunk 4 tojást, 10-12 percig forrni hagyjuk, majd hideg víz alá tesszük, meghámozzuk, lerakjuk. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, nagyon apróra vágjuk, tartalék
2. Egy tálba tesszük három szelet tejbe áztatott kenyér morzsáját. Egy hatalmas tálba tesszük a darált húst, megfelelően fűszerezzük, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, 2 tojássárgáját, egy kis oregánót, a hagymát és az apróra vágott fokhagymát, simán hozzáadjuk a megfáradt zsemlemorzsát. Az összes anyagot alaposan keverje össze, amíg homogén nem lesz.
három. Egy kinyújtott és karcsú tepsibe, egy réteg húsra helyezve a képen látható módon tedd a keményre főtt tojásokat, töltsd fel a kis darabokra vágott sonkadarabokat, állítsd el szépen, és tedd rá a többi húst, amíg a tojás szépen meg nem puhul. lefedve, műanyag spatula segítségével szépen körbevágjuk a marhahúst.
4. A sütőt százhatvan fokra előmelegítjük, és tíz percre betesszük a tekercset. Még akkor is, ha egy kis tálkában elkészítünk 2 evőkanál ketchupot, minden bizonnyal egy mézet és egy csipetnyi őrölt borsot, körülbelül fél percre a mikrohullámú sütőbe tesszük. a hústekercsből, és lejjebb helyezzük a sütőben, egy órára. 160°-on, a sütő süllyesztett középpontján belül, hogy ne égjen tovább a grillen.

Hozzászólások:

Hasonló receptek