Hagymás csirkemáj – olcsó és nagyon finom
A hozzávalók mennyisége attól függ, mennyit akarunk főzni. Minél több a hagyma alatta, annál sűrűbb zamatosabb lesz.
Hozzávalók 2 személyre:
- 0,5 kg csirkemáj
- 2 fej vöröshagyma
- 1 kanál zsír,
- fűszerek
Elkészítés
![](https://receptmania.hu/wp-content/uploads/2023/04/134242_619333_1680294123_hagymas-csirkemaj.jpg)
A májat megtisztítom, csíkokra szeletelem, majd a hagymát tetszés szerinti nagyságúra vágom. Zsíron megdinsztelem majd ráteszem a tisztított májat (csirkemáj) delikát, majoránna, bors, pirospaprika. Víz nem kell rá, mert saját levében sűrűn kavargatva zsírjára pirítom, és kész.
Sózni utólag, mert megkeményedik a máj!