Hideg szamócaleves recept

Hozzávalók

 

  • 20 dkg porcukor,
  • 1/2 l fehérbor,
  • 2 dl tejszín,
  • 60 dkg szamóca,

 Elkészítése

Az egészséges, érett szamócát átszemezzük, hideg vízben megmossuk, és szitára helyezve lecsurgatjuk. A gumók felét a cukor egy részével meghintve állni hagyjuk. A másik felét szitán áttörjük, levét a visszama­radt porcukorral és muskotályos fehérborral elkeverjük.

Az így nyert léhez adjuk a szamócaszemeket, és hűtőszekrénybe helyezzük.

Felvert tejszínhabbal hidegen tálaljuk.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Hideg szamócaleves recept”

  1. Have fun studying levitra gratuit essai Your doctor may direct you to stop using this medication before stopping your other TB medications

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hasonló receptek