Zöldborsóleves petrezselymes grízgaluskával
Nálunk egy finom leves elmaradhatatlan a főétel előtt
Elkészítése
A sárgarépát megtisztítom, apróra kockákra vagdalom. Hagymát zsíron megdinsztelem, megszórom liszttel, pirospaprikával és felengedem húslével (kockából készített is jó). Sózom, borsozom és a borsót is hozzáadom. A zöldségek puhulásáig főzöm.
Közben elkészítem a petrezselymes grízgaluskát:
2 db tojást felütök, 1 evőkanál olajat hozzáadok, sózom, és habverővel jól felverem. 10 evőkanál grízzel, 1 mokkáskanál szódabikarbónával (vagy sütőporral), az aprított petrezselyemzölddel az egészet kikeverem.
Legalább félórát hagyom állni, majd a lassan fövő levesbe szaggatom, kanál segítségével.
20-30 percig fedő alatt főzöm.
Ezután tálalható, a finom gőzölgő leveske.
hey there and thank you for your information – I’ve certainly picked up anything new from right here.
I did however expertise a few technical points using this web site, since I experienced to reload the site lots of
times previous to I could get it to load correctly.
I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining,
but slow loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords.
Well I’m adding this RSS to my email and could look out for much more of your
respective intriguing content. Ensure that you update this again very soon..
Escape room
Very interesting details you have noted, thank you for putting
up.!
I like this site very much, Its a real nice spot to read and
find info. Euro trip