Diabetikus piskóta

Hozzávalók

  • 8 tojás,
  • 8 ek. étkezési keményítő,
  • 8 púpozott ek. darált dió,
  • 6 tk. folyékony édesítő,
  • 1 cs sütőpor,
  • csipet só,
  • 1 citrom,
  • 2-3 kocka diabetikus csoki,

Elkészítése

A tojások sárgáját habosra keverjük az édesítővel 1 citrom reszelt héjával, hozzá adjuk a keményítőt, az őrölt diót és a tojások felvert habját. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és a gázsütő közepes fokozatán 17-19 perc alatt megsütjük tű próbával ellenőrizzük. Tetejét diabetikus csokival meg írjuk.

Ez a süteményt cukorbetegek és liszt érzékenyek is egyaránt fogyaszthatják.

Jó étvágyat kívánok

Hozzászólások:

Hasonló receptek