Parasztos cordon bleu

Hozzávalók:

• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 8 szelet bacon
• 4 szelet füstölt sajt
• 1 fej lila hagyma
• só

A panírozáshoz:

• rozsliszt
• tojás
• zsemlemorzsa

A sütéshez:

• étolaj

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A lila hagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont, füstölt sajt szeletet, két-három karika lila hagymát és ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Rizi-bizit készítettem mellé!
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kautz József receptje

Forrás: www.facebook.com

Hozzászólások:

Hasonló receptek