Nyári borsóleves

Hozzávalók

  • 40 dkg új zöldborsó,
  • 2 szál sárgarépa,
  • 2 szál petrezselyem levéllel együtt,
  • 2 darab újhagyma egészben,
  • 1 darab karalábé,
  • olaj,
  • bors,
  • ételízesítő

Elkészítése

A zöldségeket megtisztítom, ízlés szerint feldarabolom, és pici olajon megdinsztelem, 3-4 perc, aztán felöntöm vízzel és főzöm, amikor a zöldségek majdnem megpuhultak hozzáadom az újhagymát egészben, ízesítőként szolgál, és a borsót is.

Lehet bele tenni egy maréknyi csiga tésztát is.

Megfűszerezem, és amikor minden megpuhult el is készült.

Hozzászólások:

One thought on “Nyári borsóleves”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hasonló receptek