Bogdányi aprópecsenye recept

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéshús
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 15 dkg füstölt kolbász
  • 15 dkg gomba
  • őrölt fekete bors
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 0,5 üveg lecsó
  • 1 kg burgonya

Elkészítése:

A húst csíkokra, a szalonnát apró kockákra vágjuk. A szalonnát kisütjük, majd hozzáadjuk a húst is.

Sózzuk, borsozzuk és zúzott fokhagymát adunk hozzá. majd a lecsót, kolbászt és a gombát is a húshoz keverjük.

Kb 2 dl vizet öntünk alá és megpároljuk. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és kisütjük. A pecsenyével összeforgatva tálaljuk.

Forrás: receptneked.hu

Hozzászólások:

Hasonló receptek