Baconos csirkemell sült burgonyával

Hozzávalók:
2 őzgerincformához:
1 kg csirkemell apró kockákra vágva
50 dkg szeletelt bacon
40 dkg reszelt trappista sajt
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál tejföl
ételízesítő ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés:
A csirkemellet felvágjuk apró kockákra. Fűszerezzük ízlés szerint borssal és ételízesítővel. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a sajt felét is belekeverjük a masszába, végül a felkockázott csirkemellet is hozzáadjuk.

Az őzgerincformát először kibéleljük alufóliával, majd egymás mellé fektetjük a baconcsíkokat. Erre rákanalazzuk a masszát, megszórjuk a maradék sajttal. Ráhajtogatjuk a bacont. Előmelegített sütőbe toljuk kb. 30 percre.

 

Hozzászólások:

Hasonló receptek